Egzamin dyplomowy

PROCEDURA DYPLOMOWANIA


EGZAMIN MAGISTERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (w tym dla specjalności: FOOD ENGINEERING)

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TOWAROZNAWSTWO

EGZAMIN INŻYNIERSKI:

 ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - INŻYNIERIA PRZETWÓRSTWA ŻYWNOŚCI

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (studia stacjonarne i niestacjonarne)
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TOWAROZNAWSTWO 

ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW  - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA PRZED ROKIEM AKADEMICKIM 2019/2020 (zobacz)

ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW  - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA OD ROKU AKADEMICKIEGO 2019/2020 (zobacz)

 

Terminarz egzaminu dyplomowego

 Sesja zimowa 2023/2024

 Obrony - co 30 min.

 Maksymalna ilość obron dla 1 komisji – 10.

 Udział studentów – stacjonarnie.

 Członkowie komisji – stacjonarnie.

 Miejsce przeprowadzania egzaminu – Sala im. Prof. Dziamy.

  

01.02.2024 czwartek – Przewodnicząca: dr inż. Katarzyna Staniewska

 05.02.2024 poniedziałek – Przewodnicząca: dr inż. Lucyna Kłębukowska

 06.02.2024 wtorek – Przewodniczący: dr inż. Adam Więk

 08.02.2024 czwartek – Przewodniczący: dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM

 09.02.2024 piątek – Przewodnicząca: dr inż. Magdalena Polak-Śliwińska

 12.02.2024 poniedziałek – Przewodnicząca: dr hab. inż. Sylwia Tarczyńska, prof. UWM

 23.02.2024 piątek (termin dla Studentów studiów niestacjonarnych)– Przewodniczący: dr inż. Adam Więk/ dr inż. Lucyna Kłębukowska