Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Facebook
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • Szukaj
  • BIP
  • English
  • Przewodnik
  • Kontakt
  • Zaloguj
  • Wydarzenia
  • Komunikaty
  • Wiadomości
  • Konferencje
  • Ogłoszenia
  • Zapowiedzi
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Wydział Nauki o Żywności

Jesteś tutaj

  • Strona główna
  • STUDENT

Menu główne

  • ENGLISH VERSION
  • STRONA GŁÓWNA
  • WYDZIAŁ
  • NAUKA I WSPÓŁPRACA
  • KSZTAŁCENIE
  • REKRUTACJA
  • STUDENT
    • Ramowa organizacja roku akademickiego
    • Egzamin dyplomowy
    • Elektroniczna Legitymacja Studencka - MasterCard ELS
    • Harmonogramy zjazdów
    • Logowanie MOODLE
    • Logowanie USOS
    • Logowanie archiwum prac dyplomowych
    • PLANY ZAJĘĆ. SEMESTR ZIMOWY 2020/2021
    • Plany zajęć
    • Praca dyplomowa
    • Zapisy na przedmioty
    • Regulaminy
    • Wzory dokumentów
    • ERASMUS+
    • Samorząd Studencki
    • Koła Naukowe
    • Studenci niepełnosprawni
    • Opiekunowie lat
    • Praktyki zawodowe (opiekunowie, zasady, dokumenty)
    • Pomoc materialna
    • Oferty pracy
    • Konkursy i nagrody dedykowane studentom
  • DOKTORANT
  • STUDIA PODYPLOMOWE
  • PRACOWNIK
  • ABSOLWENT

Partnerzy

Egzamin dyplomowy

PROCEDURA DYPLOMOWANIA

EGZAMIN MAGISTERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (w tym dla specjalności: FOOD ENGINEERING)

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TOWAROZNAWSTWO

EGZAMIN INŻYNIERSKI:

 

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - INŻYNIERIA PRZETWÓRSTWA ŻYWNOŚCI

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (studia stacjonarne i niestacjonarne)

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TOWAROZNAWSTWO 

INŻYNIERIA CHEMICZNA I PROCESOWA

BROKER INNOWACJI W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM (zobacz)

ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW + OPŁATA ZA DYPLOM (zobacz)

Terminy egzaminu dyplomowego  - 08.12.2020

 

 

Godło Rzeczypospolitej Polskiej
Powrót do góry