Egzamin dyplomowy
EGZAMIN MAGISTERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TOWAROZNAWSTWO
EGZAMIN INŻYNIERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - INŻYNIERIA PRZETWÓRSTWA ŻYWNOŚCI
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (studia stacjonarne i niestacjonarne)
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TOWAROZNAWSTWO
ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA PRZED ROKIEM AKADEMICKIM 2019/2020 (zobacz)
ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA OD ROKU AKADEMICKIEGO 2019/2020 (zobacz)
Terminarz egzaminu dyplomowego
Sesja zimowa 2023/2024
Obrony - co 30 min.
Maksymalna ilość obron dla 1 komisji – 10.
Udział studentów – stacjonarnie.
Członkowie komisji – stacjonarnie.
Miejsce przeprowadzania egzaminu – Sala im. Prof. Dziamy.
01.02.2024 czwartek – Przewodnicząca: dr inż. Katarzyna Staniewska
05.02.2024 poniedziałek – Przewodnicząca: dr inż. Lucyna Kłębukowska
06.02.2024 wtorek – Przewodniczący: dr inż. Adam Więk
08.02.2024 czwartek – Przewodniczący: dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM
09.02.2024 piątek – Przewodnicząca: dr inż. Magdalena Polak-Śliwińska
12.02.2024 poniedziałek – Przewodnicząca: dr hab. inż. Sylwia Tarczyńska, prof. UWM
23.02.2024 piątek (termin dla Studentów studiów niestacjonarnych)– Przewodniczący: dr inż. Adam Więk/ dr inż. Lucyna Kłębukowska