Plany zajęć

International Students - see more

 

Food Engineering -  studia stacjonarne,specjalność w j. angielskim na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Rok

Plan zajęć

II, II stopień

zobacz

 

Gastronomia – sztuka kulinarna -  studia stacjonarne,kierunek ogólnoakademicki

Rok

Plan zajęć

I, I stopień

zobacz

II, I stopień

zobacz

III, I stopień

zobacz

IV, I stopień

zobacz

 

 

 

Inżynieria przetwórstwa żywności/Inżynieria chemiczna i procesowa -  studia stacjonarne, kierunek ogólnoakademicki

Rok

Plan zajęć

II, I stopień

zobacz

III, I stopień

zobacz

IV, I stopień

zobacz

 

Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne, kierunek ogólnoakademicki

Rok

Plan zajęć

I, I stopień

zobacz

II, I stopień

zobacz

III, I stopień

zobacz

IV, I stopień

zobacz

I, II stopień

zobacz

II, II stopień

zobacz

 

Technologia żywności i żywienie człowieka - studia niestacjonarne, kierunek ogólnoakademicki

Rok

Plan zajęć

I, I stopień

zobacz

II, I stopień

zobacz

III, I stopień

zobacz

iV, I stopień

zobacz

I, II stopień

 zobacz

II, II stopień

zobacz

Towaroznawstwo  - studia stacjonarne, kierunek ogólnoakademicki

Rok

Plan zajęć

III, I stopień

zobacz

IV, I stopień

zobacz

I, II stopień

zobacz