Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Facebook
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • Szukaj
  • BIP
  • English
  • Przewodnik
  • Kontakt
  • Zaloguj
  • Wydarzenia
  • Komunikaty
  • Wiadomości
  • Konferencje
  • Ogłoszenia
  • Zapowiedzi
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Wydział Nauki o Żywności

Menu główne

  • ENGLISH VERSION
  • STRONA GŁÓWNA
  • WYDZIAŁ
  • NAUKA I WSPÓŁPRACA
  • KSZTAŁCENIE
  • REKRUTACJA
  • STUDENT
  • DOKTORANT
  • STUDIA PODYPLOMOWE
  • PRACOWNIK
  • ABSOLWENT

Partnerzy

Znajdź nas na mapie

Wyróżnione

  • ...

  • PLANY ZAJĘĆ. SEMESTR LETNI.

  • ...

Regionalna Inicjatywa Doskonałości

Skróty

  • REKRUTACJA

  • SZYBKI DOSTĘP

  • DZIEKANAT

Kierunki

  • BEZPIECZEŃSTWO i CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI

  • GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA

  • TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA

  • TOWAROZNAWSTWO

  • uwmOFERTA DLA SZKÓŁ

  • MATERIAŁY PROMOCYJNE

Aktualności

  • ...

    12/04/2022
  • Spotkanie z UCZNIAMI ZSCKR w Dobrocinie

    21/01/2022
    "Cudowna nowa żywność" była pretekstem spotkania przedstawicieli KN Żywienia i Profilaktyki Żywieniowej oraz Wydział
  • REKRUTACJA ŚRÓDROCZNA - LUTY 2022

    04/01/2022
  • ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE

    23/12/2021
  • Nagroda RID w dyscyplinie TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ZYWIENIA dla zespołu:dr hab. inż. Katarzyna E. Przybyłowicz prof. UWM, dr inż. Tomasz Sawicki i dr inż. Anna Danielewicz

    13/12/2021
  • „Pro Juvenes 2021” zwieńczone sukcesem Koła Naukowego Żywienia i Profilaktyki Żywieniowej podsumowane uroczyście

    06/12/2021
    W zeszły czwartek odbyło się wręczenie listów gratulacyjnych Organizatorom „II Dni Świadomości Żywieniowej” skierowanych przez 
  • Pani mgr MARTA LONNIE z najwyższą pozycją w rankingu projektów finansowanych w panelu NZ9 w konkursie PRELUDIUM20 NCN

    26/11/2021
    Jest nam niezmiernie miło poinformować, że Pani mgr MARTA LONNIE, z Katedry Żywienia Człowieka naszego Wydziału uzyskała najwyższą p
  • Oficjalnie prace rozpoczęła Komisja ds. Równości Szans

    18/11/2021
    Mamy przyjemność poinformować, że 25 października 2021 r. odbyło się pierwsze posiedzenie Komisji ds.
  • NA MARCINA GĘŚ NA STOLE, KTÓRĄ NADE WSZYSTKO WOLĘ … ... o swojej "podróży" Gęsim tropem" opowiada Pani prof. Katarzyna Majewska.

    15/11/2021
    NA MARCINA GĘŚ NA STOLE, KTÓRĄ NADE WSZYSTKO WOLĘ …
  • ...

    09/11/2021
Pozostałe aktualności

Ogłoszenia

  • HOCHLAND POLSKA x WNoŻ

    03/03/2022
    Wiedzy w zakresie produkcji żywności nigdy dość!!!Od 7
  • Teraz oceniasz Ty! Ankiety dotyczące jakości realizacji zajęć dostępne w USOS do 6 marca!

    07/02/2022
    Ankiety dotyczące jakości realizacji zajęć oraz prowadzących przedmioty w sem
  • Mielewczyk Sp. z o.o. posztkuje pracownika na stanowisko MŁODSZY TECHNOLOG ŻYWNOŚCI

    07/02/2022
  • ERASMUS + - REKRUTACJA NA STUDIA 2022/2023

    07/02/2022
    REKRUTACJA OD 11.01.2022 DO 28.02.2022
  • Hotel Gołębiewski zatrudni specjalistę ds. rozliczeń gastronomicznych i kontroli kosztów

    07/02/2022
  • PRACA SZUKA CZŁOWIEKA. FIRMA ECOLAB REKRUTUJE NA STANOWISKO: Account Manager Dairy

    21/01/2022
  • OFERTA PRACY. SERY ICC Pasłęk: M I S T R Z P R O D U K C J I

    30/11/2021
    Oferta pracy skierowana została do nas przez firmę Sery ICC Pasłęk, działającą w sektorze FMCG i należącą do międzynarodowej Grupy Sa
  • STUDENCI WNoŻ: Rekrutacja na bezpłatne warsztaty z oprogramowania do projektowania bryłowego Solidworks

    28/11/2021
    Rekrutacja WNoŻ - STUDENCIUWAGA !
  • PRACA SZUKA CZŁOWIEKA: MŁODSZY SPECJALISTA DS. ROZWOJU PRODUKTU. FIRMA KING OSCAR

    28/11/2021
  • Zgromadzenie wyborcze dotyczące wyborów do Rady Kół Naukowych w kadencji 2021-2023, 29 LISTOPADA 2021

    21/11/2021
    Szanowni Państwo,  Przewodniczący Kół Naukowych Wydziału Nauki o Żywności UWM w Olsztynie
Pozostałe aktualności
Godło Rzeczypospolitej Polskiej
Powrót do góry