Już 11 kwietnia zapraszamy na Dzień Otwarty UWM!
Na stoisku Wydziału Nauki o Żywności UWM oraz w naszych salach wykładowych i ćwiczeniowych jak zwykle zapowiada się wiele ciekawych atrakcji.
Już 11 kwietnia zapraszamy na Dzień Otwarty UWM!
Na stoisku Wydziału Nauki o Żywności UWM oraz w naszych salach wykładowych i ćwiczeniowych jak zwykle zapowiada się wiele ciekawych atrakcji.
Jubileuszowa, 25. edycja seminarium Techmilk 2024 „Postęp techniczny w przetwórstwie mleka” odbyła się w dniach 21-23 lutego 2024 roku po raz kolejnyw Hotelu Gołębiewski w Mikołajkach.
FOLDER INFORMACYJNY: OFERTA KSZTAŁCENIA, REKRUTACJA ŚRÓDROCZNA 2024, STUDIA II STOPNIA
W zeszłym roku rozpoczęliśmy cykl "ZROZUMIEĆ PO CO SIĘ UCZĘ", czyli cykl zajęć terenowych przeznaczonych dla studentów I roku studiów wszystkich kierunków realizowanych na Wydziale Nauki o Żywności UWM w Olsztynie.