Dziekanat
10-726 Olsztyn, Plac Cieszyński 1 (bl. 43),
pok. 120-124, 134-134A
e-mail: wnz-dziekanat@uwm.edu.pl
Obsługa studentów - Tok studiów
POKÓJ 120
Kierunki:
- technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne pierwszego stopnia
- technologia żywności i żywienie człowieka - studia niestacjonarne
- bezpieczeństwo i certyfikacja żywności
- gastronomia - sztuka kulinarna pierwszego i drugiego stopnia
- technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne drugiego stopnia
Informacja dla studentów studiów niestacjonarnych:
W czasie zjazdów (sobota) -> harmonogram zjazdów - semestr zimowy
W soboty w trakcie sesji zimowej, letniej i poprawkowej Dziekanat będzie nieczynny.
DZIEKANAT CZYNNY
w soboty w dniach:
04.10.2025 w godz. 9.00-13.00
11.10.2025 w godz. 9.00-13.00
18.10.2025 w godz. 9.00-13.00
25.10.2025 w godz. 9.00-13.00
08.11.2025 w godz. 9.00-13.00
15.11.2025 w godz. 9.00-13.00
22.11.2025 w godz. 9.00-13.00
29.11.2025 w godz. 9.00-13.00
06.12.2025 w godz. 9.00-13.00
13.12.2025 w godz. 9.00-13.00
20.12.2025 w godz. 9.00-13.00
10.01.2026 w godz. 9.00-13.00
17.01.2026 w godz. 9.00-13.00
24.01.2026 w godz. 9.00-13.00
31.01.2026 w godz. 9.00-13.00
(tok studiów)
| Dział/Stanowisko | Imię i nazwisko | Kontakt | Dodatkowe informacje/Godziny przyjęć |
| Kierownik Dziekanatu | dr inż. Beata Roszkowska | p. 123 A tel.: 89 523 36 14 fax.: 89 523 36 27
|
|
Specjalista
|
mgr inż. Renata Dzwolak | p.120 tel: 89 523 49 83 |
|
Specjalista | mgr Iwona Rycharska | p.120 tel: 89 523 49 83 | |
| Referent | Wioletta Dobreńko | p.120 tel: 89 523 49 83 | |
Referent |
mgr inż. Justyna Szymańska | pok. 134 A tel.: 89 523 34 01 |
|
Starszy Referent
| dr inż. Aleksandra Majkowska
| pok. 122 tel.: 89 523 37 10 aleksandra.trzcinska@uwm.edu.pl |
|
Koordynator strony WWW | dr inż. Katarzyna Staniewska | Administracja techniczna strony Wydziału Nauki o Żywności |


