Studia stacjonarne - przedmioty, harmonogramy, przewodniki

Przedmiot: Mikrobiologia Żywności
ROK II – KIERUNEK: TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA

MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:

 

Przedmiot: Diagnostyka w mikrobiologii żywności
ROK I, II°– KIERUNEK: TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
 

MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:

HARMONOGRAM

 

Przedmiot: Mikrobiologiczne bezpieczeństwo żywności
ROK II, II° – KIERUNEK: GASTRONOMIA – SZTUKA KULINARNA


 

Przedmiot: Mikrobiologia Przemysłowa
ROK II – KIERUNEK: BIOTECHNOLOGIA

MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:

HARMONOGRAM

TECHNICAL MICROBIOLOGY LABS
FACULTY: FOOD ENGINEERING

 

BIOLOGICAL METHODS IN FOOD AND FEED PRESERVATION

FOOD BIOTECHNOLOGY

 

BIOFILMS LABS

ENVIRONMENTAL ENGINEERING, BIOTECHNOLOGY

 

Przedmiot: Mikrobiologiczne bezpieczeństwo żywności
ROK II, II stopień – KIERUNEK: GASTRONOMIA – SZTUKA KULINARNA


 

Przedmiot: Mikrobiologia Żywności
ROK II – KIERUNEK: MIKROBIOLOGIA
 

MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:

Przedmiot: Mikrobiologia
ROK II – KIERUNEK: GASTRONOMIA – SZTUKA KULINARNA

MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:
HARMONOGRAM

Przedmiot: Mikrobiologiczne podstawy higieny żywności
ROK I, II°– KIERUNEK: BIOTECHNOLOGIA

MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:
HARMONOGRAM

Przedmiot: Mikrobiologia ogólna i żywności
ROK II, I°– KIERUNEK: DIETETYKA


MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:
HARMONOGRAM

Przedmiot: Mikrobiologia

ROK II – KIERUNEK: TOWAROZNAWSTWO 

 

Przedmiot: Analizy mikrobiologiczne w ocenie towaroznawczej
ROK I, II° – KIERUNEK: TOWAROZNAWSTWO

  • HARMONOGRAM

Przedmiot: Mikrobiologia techniczna
ROK II – KIERUNEK: INŻYNIERIA CHEMICZNA I PROCESOWA

  • HARMONOGRAM
  • ĆWICZENIE 1
  • ĆWICZENIE 2
  • ĆWICZENIE 3
  • ĆWICZENIE 4
  • ĆWICZENIE 5
  • ĆWICZENIE 6 i 7

 

Przedmiot: Metody alternatywne w mikrobiologii żywności

ROK I, II°– KIERUNEK: MIKROBIOLOGIA 

Przedmiot: Biologiczne metody utrwalania żywności i pasz
ROK III – KIERUNEK: MIKROBIOLOGIA
 

MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:

HARMONOGRAM

Przedmiot: Diagnostyka w mikrobiologii żywności
ROK I, II°– KIERUNEK: MIKROBIOLOGIA
 

MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:

HARMONOGRAM