Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Facebook
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • Szukaj
  • BIP
  • English
  • Przewodnik
  • Kontakt
  • Zaloguj
  • Wydarzenia
  • Komunikaty
  • Wiadomości
  • Konferencje
  • Ogłoszenia
  • Zapowiedzi
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Wydział Nauki o Żywności

Jesteś tutaj

  • Strona główna
  • KSZTAŁCENIE
  • Wydziałowy System Zapewnienia Jakości Kształcenia
  • Sprawozdania/Raporty

Menu główne

  • ENGLISH VERSION
  • STRONA GŁÓWNA
  • WYDZIAŁ
  • NAUKA I WSPÓŁPRACA
  • KSZTAŁCENIE
    • Programy kształcenia
    • Wewnętrzny System Zapewnienia Jakości Kształcenia UWM
    • Wydziałowy System Zapewnienia Jakości Kształcenia
      • Elementy systemu
      • Zaloguj się jako pracownik, aby uzyskać dalszy dostęp...
      • Przydatne informacje
      • Sprawozdania/Raporty
        • Absolwenci w oczach pracodawców
        • Badanie losów zawodowych absolwentów
        • Jakość realizacji zajęć dydaktycznych
        • Ocena jakości prac dyplomowych
        • Ocena pracy Dziekanatu
        • Raporty dotyczące egzaminów dyplomowych
        • Zalecenia i rekomendacje
      • Struktura
      • Zespół
  • REKRUTACJA
  • STUDENT
  • DOKTORANT
  • STUDIA PODYPLOMOWE
  • PRACOWNIK
  • ABSOLWENT

Partnerzy

Absolwenci w oczach pracodawców

Raport -  Opinie pracodawców o absolwentach UWM w Olsztynie (2019)

Raport z ogólnouczelnianych badań pracodawców 2013 r.

Absolwenci w oczach Pracodawców - badania wydziałowe 2012  

Godło Rzeczypospolitej Polskiej
Powrót do góry