Przejdź do treści
Przejdź do menu głównego
Facebook
Poczta UWM
Wydziały
Szukaj
BIP
English
Przewodnik
Kontakt
Zaloguj
Wydarzenia
Komunikaty
Wiadomości
Konferencje
Ogłoszenia
Zapowiedzi
Uniwersytet
Warmińsko
-
Mazurski
w Olsztynie
Wydział Nauki o Żywności
A
-
A
A
+
Jesteś tutaj
Strona główna
KSZTAŁCENIE
Programy kształcenia
Food Engineering
Show Menu główne
Menu główne
ENGLISH VERSION
STRONA GŁÓWNA
WYDZIAŁ
NAUKA I WSPÓŁPRACA
KSZTAŁCENIE
Programy kształcenia
Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności
Efekty kształcenia
Egzamin dyplomowy
Food Engineering
Studia drugiego stopnia
Gastronomia - sztuka kulinarna
Inżynieria przetwórstwa żywności
Plan studiów
Praktyki zawodowe
Sylwetka absolwenta
Technologia żywności i żywienie człowieka
Towaroznawstwo
Wewnętrzny System Zapewnienia Jakości Kształcenia UWM
Wydziałowy System Zapewnienia Jakości Kształcenia
REKRUTACJA
STUDENT
DOKTORANT
STUDIA PODYPLOMOWE
PRACOWNIK
ABSOLWENT
Partnerzy
Studia drugiego stopnia
Efekty kształcenia
Praktyka zawodowa
Program studiów
Sylwetka absolwenta