Spotkanie organizacyjne dla studentów I roku studiów stacjonarnych, 2 października, 17.15, Aula Pijanowskiego

Spotkanie organizacyjne dla studentów I roku studiów stacjonarnych,  kierunków:

-    Technologia żywności i żywienie człowieka

-   Inżynieria przetwórstwa żywności

-   Gastronomia – sztuka kulinarna

odbędzie się:

2 października 2018 roku o godz. 17.15
w Audytorium im. prof. E. Pijanowskiego, pl. Cieszyński 1.

W spotkaniu wezmą udział: Prodziekan ds. kształcenia dr hab. inż. Anna Sylwia Tarczyńska; pełnomocnik Dziekana ds. studenckich dr inż. Adam Więk; przewodnicząca zespołu  ds. promocji wydziału dr inż. Katarzyna Staniewska; przewodnicząca Rady Wydziałowej Samorządu Studenckiego - Marta Ślęzak; pracownicy dziekanatu; przedstawiciele kół naukowych.

Prosimy o przybycie wszystkich Studentów I roku.