KOMUNIKAT W SPRAWIE PRZYWRACANIA ZAJĘĆ KONTAKTOWYCH OD 10 maja 2021

KOMUNIKAT W SPRAWIE PRZYWRACANIA ZAJĘĆ
KONTAKTOWYCH OD 10 maja 2021 

W związku z KOMUNIKATEM IV Rektora UWM, dr hab. Jerzego Przyborowskiego, prof. UWM z dnia 22.04.2021 roku oraz poprawiającą się sytuacją epidemiczną,  informujemy o częściowym przywróceniu realizacji zajęć dydaktycznych w siedzibie Uczelni. Mając na celu uniknięcie gwałtownej kumulacji liczby studentów realizujących zajęcia na Wydziale, w porozumieniu i za zgodą Prorektora ds. kształcenia, dr hab.  Pawła Wysockiego, prof. UWM od 10 maja 2021 roku przywrócone zostają zajęcia dydaktyczne w formie kontaktowej ze studentami, zgodnie z poniższym harmonogramem oraz zamieszczonym na stronie Wydziału planem zajęć. Dodatkowo przywrócona zostaje możliwość realizacji badań laboratoryjnych w ramach wykonywanych prac magisterskich. 

Harmonogram zajęć w siedzibie Uczelni

Termin

Kierunek

Maksymalna liczba studentów w danym terminie (łącznie)

studia stacjonarne

10 maja - 11 czerwca

TŻ - rok 1 i 3    studia I stopnia

170

Biotechnology/

Food engineering  - rok 1  studia II stopnia

GSK - rok 1 i 3 studia I stopnia

IPŻ - rok 3  studia I stopnia

studia niestacjonarne

7 - 9 maja

TŻ - rok 2  studia I stopnia

14

28 - 30 maja

14 - 16 maja

TŻ - rok 1 i 3   studia I stopnia

33

4 - 6 czerwca

   

TŻ - Technologia żywności i żywienie człowieka

GSK - Gastronomia - sztuka kulinarna

IPŻ - Inżynieria przetwórstwa żywności

Z poważaniem,

Prof. dr hab. Małgorzata Darewicz

Dziekan Wydziału Nauki o Żywności

Dr hab. Jarosław Kowalik, prof. UWM

Prodziekan ds. kształcenia WNoŻ