W dniu 17.03.2015r. odbył się Dzień Otwartych Drzwi Uniwersytetu Warmińsko – Mazurskiego. W związku z tym przygotowaliśmy wiele produktów: kuleczki wieprzowe z pieczarkami, szaszłyki drobiowe, paszteciki z mięsem oraz hamburgery (bułki przygotowali nam członkowie Studenckiego Koła Naukowe Technologów Przetwórstwa Surowców Roślinnych. Produkcję rozpoczęliśmy w dniu 16.03.2015r. od zamarynowania mięsa i przygotowania warzyw. W dniu Otwartych Drzwi od godziny 7.00 do godziny 12.00 przygotowywaliśmy na bieżącą wyroby które dostarczaliśmy ciepłe na Wydział Humanistyczny (tam odbywała się impreza).

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>