05 Kwietnia 2023

Wydarzenia


W czwartek 13 kwietnia na Wydziale Nauki o Żywności odbędzie się wykład "Innowacyjne rozwiązania stosowane w produkcji żywności w oparciu o rozwiązania GEA Food Solutions".

 

Spotkanie będzie miało formułę wykładu otwartego dla społeczności UWM, ale adresowane jest głównie do studentów Wydziału Nauki o Żywności.

Wydarzenie odbędzie się 13.04.2023 (czwartek) o godz. 13.00 w auli im. Prof. Pijanowskiego (Plac Cieszyński 1).

Prelegentem będzie absolwent WNŻ sprzed kilku lat - mgr inż. Jakub Mielewczyk.

W trakcie spotkania będzie możliwość poznania nowych rozwiązań technologicznych stosowanych w przemyśle, ale również porozmawiania o możliwościach rozwoju zawodowego po ukończeniu studiów.

 

Spotkanie o GEA Food Solutions, fot. materiały organizatorów

 

Rodzaj artykułu