Informacje dla studentów
Rok akademicki 2021/2022
Wykaz części przedmiotów realizowanych w semestrze Letnim 2021/2022
(szczegóły na MS TEAMS)
WNM DIETETYKA
1.Podstawy żywienia człowieka
2.Podstawy dietetyki Wykaz części przedmiotów realizowanych w semestrze zimowym 2021/2022
WNoŻ Technologia Żywności i Żywienie człowieka
1.Podstawy żywienia człowieka - Studia niestacjonarne
2.Podstawy żywienia człowieka - Studia stacjonarne
2.Podstawy żywienia człowieka - Studia stacjonarne
3.Żywienie człowieka
II° Studia Magisterskie
WNM DIETETYKA
1.Żywienie człowieka
2.Współczesne trendy w dietoterapii
3.Dietetyka geriatryczna
1.Seminarium_dyplomowe_Dietetyka
2.Szatrawska,Wądołowska-Praca dyplomowa-Zasady
3.Przyklad_dobrej_publikacji_Gubbels 2012
4.Prezentacja_Seminarium_dyplomowe_L_Wądołowska
5.Ćwiczeniowy wykaz pismiennictwa
6.Liskiewicz_T_G_Efektywne-Publikowanie-Naukowe-2014
7.Zabielski_Przewodnik-pisania-prac-wyd-II
8.Zabielski_Godlewski_Przewodnik-prezentowania-informacji-naukowej.
9.Arkusz opiekuna
3.Przyklad_dobrej_publikacji_Gubbels 2012
4.Prezentacja_Seminarium_dyplomowe_L_Wądołowska
5.Ćwiczeniowy wykaz pismiennictwa
6.Liskiewicz_T_G_Efektywne-Publikowanie-Naukowe-2014
7.Zabielski_Przewodnik-pisania-prac-wyd-II
8.Zabielski_Godlewski_Przewodnik-prezentowania-informacji-naukowej.
9.Arkusz opiekuna
1.Podstawy Dietetyki - Studia stacjonarne
WH Wydział Humanistyczny
1.Żywność prozdrowotna i ekologiczna - Studia stacjonarne
1.Żywność prozdrowotna i ekologiczna - Studia stacjonarne
WNM Pielęgniarki
WBZ Bioinżynieria produkcji żywności
WNM Biologia medyczna
WNM Teologia