Informacje dla studentów

 
Rok akademicki 2021/2022
Wykaz części przedmiotów realizowanych w semestrze Letnim 2021/2022
(szczegóły na MS TEAMS)
WNM DIETETYKA
1.Podstawy żywienia człowieka
2.Podstawy dietetyki

Wykaz części przedmiotów realizowanych w semestrze  zimowym 2021/2022
 
 WNoŻ Technologia Żywności i Żywienie człowieka
1.Podstawy żywienia człowieka  - Studia niestacjonarne
2.Podstawy żywienia człowieka  - Studia stacjonarne
3.Żywienie człowieka
II° Studia Magisterskie
1.Współczesne trendy w żywieniu człowieka i profilaktyce żywieniowej 
 
WNM DIETETYKA
1.Żywienie człowieka
2.Współczesne trendy w dietoterapii
 
1.Poradnictwo dietetyczne
2.Dietetyka Pediatryczna
3.Dietetyka geriatryczna 
4.Metodologia oceny sposoby żywienia
 
 
WNM Wydział Lekarski
 
1.Podstawy Dietetyki  - Studia stacjonarne
 WH Wydział Humanistyczny
 
1.Żywność prozdrowotna i ekologiczna - Studia stacjonarne
 
WNM Pielęgniarki
WBZ Bioinżynieria produkcji żywności
WNM Biologia medyczna
WNM Teologia