Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Facebook
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • Szukaj
  • BIP
  • English
  • Przewodnik
  • Kontakt
  • Zaloguj
  • Wydarzenia
  • Komunikaty
  • Wiadomości
  • Konferencje
  • Ogłoszenia
  • Zapowiedzi
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Wydział Nauki o Żywności

Jesteś tutaj

  • Strona główna
  • REKRUTACJA

Menu główne

  • ENGLISH VERSION
  • STRONA GŁÓWNA
  • WYDZIAŁ
  • NAUKA I WSPÓŁPRACA
  • KSZTAŁCENIE
  • REKRUTACJA
    • Logowanie INTERNETOWA REJESTRACJA KANDYDATÓW
    • Oferta kształcenia
      • Gastronomia - sztuka kulinarna
      • Technologia żywności i żywienie człowieka
      • Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności
    • REKRUTACJA ŚRÓDROCZNA
    • Zasady rekrutacji
  • STUDENT
  • DOKTORANT
  • STUDIA PODYPLOMOWE
  • PRACOWNIK
  • ABSOLWENT

Partnerzy

Oferta kształcenia 2022

Broszura informacyjna dla kandydatów na kierunki studiów prowadzone przez Wydział Nauki o Żywności UWM w Olsztynie,
na drugim  stopniu kształcenia (studia magisterskie) - REKRUTACJA ŚRÓDROCZNA, LUTY 2022

Broszura informacyjna dla kandydatów na kierunki studiów prowadzone przez Wydział Nauki o Żywności UWM w Olsztynie, na pierwszym stopniu kształcenia BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI, GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA, TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA  - http://wnoz.dcworkshop.online/2021/05/25/bezpieczenstwo-i-certyfikacja-zywnosci/?view_id=67

 

  • Gastronomia - sztuka kulinarna
  • Technologia żywności i żywienie człowieka
  • Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności
Godło Rzeczypospolitej Polskiej
Powrót do góry