HOCHLAND POLSKA x WNoŻ
Wiedzy w zakresie produkcji żywności nigdy dość!!!
Od 7 marca odbywają się spotkania - webinary, które prowadzą dla Nas (studentów oraz pracowników Wydziału Nauki o Żywności) przedstawiciele firmy Hochland Professional Polska, w ramach umowy partnerskiej, którą owocnie realizujemy od zeszłego roku.
W pierwszym spotkaniu, które prowadziła Pani Emilia Mochort, Menedżer ds. zwinności biznesowej, zapoznając nas z tajnikami zarządzania projektami i procesami w przedsiębiorstwie (oczywiście na przykładzie firmy Hochland), uczestniczyło ponad 50 osób. 21 marca 2022, w godz. 13.30-15.00 o rozwoju produktu w Hochland Polska, opowiadał Maciej Dados - Kierownik Działu Rozwoju Produktu. Spotkanie przyciągnę nie mniej zainteresowanych i dyskutujących słuchaczy.
Przed nami z pewnością równie interesujące i wspierające webinary:
28 marca 2022: 13.30 - 15.00 Reklama w TV
Osoby prowadzące:
Monika Dutka, Kierownik Marki,
Karol Kleniewski, Communication Manager,
11 kwietnia 2022 System HACCP
Osoba prowadząca:
Hanka Bielejewska, Kierownik Działu Jakości
Zachęcamy Was do wzbogacania swojej wiedzy, bo warto!!!
Link do zespołu na Teams: https://teams.microsoft.com/.../19.../Og%25C3%25B3lny...