Rady Programowe Kierunków
Zespół porgramowy ds. kierunku kształcenia Technologia Żywności i Żywienie Człowieka:
1. Dr hab. inż. Justyna Żulewska, prof. UWM - przewodnicząca
2. Prof. dr hab. Małgorzata Darewicz
4. Prof. dr hab. Iwona Konopka
5. Dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM
5. Dr hab. inż. Katarzyna Kiełczewska, prof. UWM
6. Dr hab. inż. Małgorzata Tańska, prof. UWM
7. Dr hab. inż. Monika Modzelewska - Kapituła, prof. UWM
8. Dr hab. inż. Fabian Dajnowiec
9. Dr inż. Joanna Ciborska
10. Dr inż. Marika Bielecka
11. Dr inż. Lucyna Kłębukowska
11. Dr inż. Adam Więk
Zespół ds. zmian w programie kierunku studiów Gastronomia - sztuka kulinarna:
1. Dr hab. inż. Anna Sylwia Tarczyńska, prof. UWM - przewodnicząca
2. Prof. dr hab. Małgorzata Darewicz
3. Dr hab. inż. Marzena Danowska - Oziewicz, prof. UWM
4. Dr hab. inż. Mirosława Karpińska - Tymoszczyk, prof. UWM
5. Dr hab. Jarosław Kowalik, prof. UWM
6. Dr inż. Adam Więk
Zespół ds. zmian w programie kierunku studiów Towaroznawstwo
1. Dr hab. inż. Anna Sylwia Tarczyńska, prof. UWM - przewodnicząca
2. Dr hab. inż. Joanna Klepacka
3. Dr inż. Katarzyna Staniewska
4. Dr inż. Katarzyna Tkacz