Rady Programowe Kierunków

Zespół  porgramowy ds. kierunku kształcenia Technologia Żywności i Żywienie Człowieka:

1. Dr hab. inż. Justyna Żulewska, prof. UWM - przewodnicząca                   

2. Prof. dr hab. Małgorzata Darewicz

4. Prof. dr hab. Iwona Konopka

5. Dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM 

5. Dr hab. inż. Katarzyna Kiełczewska, prof. UWM 

6. Dr hab. inż. Małgorzata Tańska, prof. UWM 

7. Dr hab. inż. Monika Modzelewska - Kapituła, prof. UWM 

8. Dr hab. inż. Fabian Dajnowiec

9. Dr inż. Joanna Ciborska

10. Dr inż. Marika Bielecka

11. Dr inż. Lucyna Kłębukowska

11. Dr inż. Adam Więk

Zespół  ds. zmian w programie kierunku studiów Gastronomia - sztuka kulinarna:

1. Dr hab. inż. Anna Sylwia Tarczyńska, prof. UWM - przewodnicząca     

2. Prof. dr hab. Małgorzata Darewicz               

3. Dr hab. inż. Marzena Danowska - Oziewicz, prof. UWM

4. Dr hab. inż. Mirosława Karpińska - Tymoszczyk, prof. UWM

5. Dr hab. Jarosław Kowalik, prof. UWM

6. Dr inż. Adam Więk

Zespół  ds. zmian w programie kierunku studiów Towaroznawstwo

1. Dr hab. inż. Anna Sylwia Tarczyńska, prof. UWM - przewodnicząca     

2. Dr hab. inż. Joanna Klepacka               

3. Dr inż. Katarzyna Staniewska

4. Dr inż. Katarzyna Tkacz