Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Facebook
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • Szukaj
  • BIP
  • English
  • Przewodnik
  • Kontakt
  • Zaloguj
  • Wydarzenia
  • Komunikaty
  • Wiadomości
  • Konferencje
  • Ogłoszenia
  • Zapowiedzi
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Wydział Nauki o Żywności

Jesteś tutaj

  • Strona główna
  • KSZTAŁCENIE
  • Programy kształcenia

Menu główne

  • ENGLISH VERSION
  • STRONA GŁÓWNA
  • WYDZIAŁ
  • NAUKA I WSPÓŁPRACA
  • KSZTAŁCENIE
    • Programy kształcenia
      • Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności
      • Food Engineering
      • Gastronomia - sztuka kulinarna
      • Inżynieria przetwórstwa żywności
      • Technologia żywności i żywienie człowieka
      • Towaroznawstwo
        • Studia I stopnia
        • Studia II stopnia
    • Wewnętrzny System Zapewnienia Jakości Kształcenia UWM
    • Wydziałowy System Zapewnienia Jakości Kształcenia
  • REKRUTACJA
  • STUDENT
  • DOKTORANT
  • STUDIA PODYPLOMOWE
  • PRACOWNIK
  • ABSOLWENT

Partnerzy

Towaroznawstwo

Oferta kształcenia na kierunku Towaroznawstwo wycofana na pierwszym stopniu studiów w 2020 roku . 

  • Studia I stopnia
  • Studia II stopnia
Godło Rzeczypospolitej Polskiej
Powrót do góry