OFERTA KSZTAŁCENIA 2022/2023

  

STUDIA I° STACJONARNE

ZAKRESY KSZTAŁCENIA  

  • TECHNOLOGIA MIĘSA
  • TECHNOLOGIA MLECZARSKA 
  • TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ROŚLINNYCH
  • ŻYWIENIE CZŁOWIEKA

STUDIA I° NIESTACJONARNE

  • TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA

STUDIA II° STACJONARNE

GASTRONOMIA – SZTUKA KULINARNA
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA

ZAKRESY KSZTAŁCENIA  

  • INŻYNIERIA PRZETWÓRSTWA ŻYWNOŚCI
  • TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI
  • ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
  • FOOD ENGINEERING (KSZTAŁCENIE W JĘZYKU ANGIELSKIM)

TOWAROZNAWSTWO

ZAKRES KSZTAŁCENIA  

  • ZARZĄDZANIE PROCESAMI W PRODUKCJI I USŁUGACH

STUDIA II° NIESTACJONARNE

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA

 ZAKRESY KSZTAŁCENIA  

  • TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI
  • ŻYWIENIE CZŁOWIEKA