PRACA W ZAKŁADZIE MIĘSNYM KAWSCY: Technolog przetwórstwa mięsa

Zakład Mięsny Kawscy jest stabilną i rozwojową firmą.

Na rynku istnieje już ponad 27 lat.

Wyróżniają Nas najwyższej jakości surowce
pochodzące od lokalnych dostawców.

Nad Naszą marką pracują wykwalifikowani pracownicy.

Ich doświadczenie i zaangażowanie w pracę tworzą Nasz sukces.

Jeśli chcesz dołączyć do Naszego Zespołu – Zapraszamy Cię!

 

 

Poszukujemy pracownika na stanowisko:

TECHNOLOG PRZETWÓRSTWA MIĘSA

Miejsce pracy: Różnowo 7A  14-240 Susz

Pracownik na tym stanowisku będzie odpowiedzialny m.in. za:

  • Opracowywanie nowych wyrobów, optymalizowanie procesów produkcji;
  • Prowadzenie prac z zakresu normalizacji i dokumentacji technologicznej;
  • Śledzenie nowych trendów w branży mięsnej.

Oczekujemy:

  • Wykształcenia kierunkowego (technologia przetwórstwa mięsa);
  • Znajomości standardów HACCP;
  • Zdolności analitycznych i redakcyjnych w obszarze przygotowania raportów technicznych;
  • Kreatywności;
  • Umiejętności komunikacji i współpracy z ludźmi.

Oferujemy:

  • Umowę o pracę;
  • Atrakcyjne wynagrodzenie;
  • Możliwość rozwoju zawodowego.

 

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV oraz list motywacyjny na adres: haponik@nkawski.pl lub osobiście w siedzibie firmy.

Złożonych dokumentów nie zwracamy.
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

 
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (Zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez Zakłady Mięsne Kawscy Sp.J. Różnowo 7A, 14-240 Susz.