Seminarium TECHMILK 2021

hala technologiczna WNoŻ
Katedra Inżynierii, Aparatury Procesowej i Biotechnologii Żywności Wydziału Nauki o Żywności zaprasza w dniach 17-18 lutego na seminarium „Postęp techniczny w przetwórstwie mleka” TECHMILK 2021.

Tegoroczna 22. edycja tego spotkania pracowników zakładów mleczarskich z przedstawicielami firm inżynieryjnych dostarczającymi najnowsze urządzenia i technologie dla przemysłu mleczarskiego odbędzie się w formie webinarium.

Tematyka zaplanowanych wystąpień przedstawicieli firm będzie różnorodna i ciekawa. Obejmie m.in.: dotacje dla przemysłu, trendy w projektowaniu opakowań i maszyn pakujących, nowoczesne mycie maszyn, urządzeń i instalacji, uzdatnianie wody, pomiary przemysłowe, najnowsze dodatki do jogurtów i mlecznych deserów.

Piętnaście firm: A-LIMA-BIS, ATM Group, Big-Pol, Constantia Flexibles Poland, Diversey Polska, ECOLAB, Endress+Hauser Polska, Gea, Grundfos Pompy, ITW Novadan, Marcor, Sealed Air Polska, TREPKO, SpiraxSarco i Zentis zaprezentuje swoje nowoczesne rozwiązania techniczne i technologiczne przeznaczone dla przemysłu mleczarskiego.

Szczegółowy program seminarium na stronie www.uwm.edu.pl/techmilk .