Terminy egzaminów i zaliczeń


Podstawy żywienia człowieka
dla studentów Wydziału Nauk Medycznych
I rok studia stacjonarne
kierunek: dietetyka

Podstawy żywienia człowieka
dla studentów Wydziału Nauki o Żywności
II rok studia stacjonarne i niestacjonarne
kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka

Podstawy żywienia człowieka
dla studentów Wydziału Nauki o Żywności
II rok studia stacjonarne i niestacjonarne
kierunek: inżynieria chemiczna i procesowa

Podstawy żywienia człowieka
dla studentów Wydziału Bioinżynierii Zwierząt
II rok studia stacjonarne
makrokierunek: bioinżynieria produkcji żywności

Podstawy dietetyki
dla studentów Wydziału Nauk Medycznych
II rok studia stacjonarne
kierunek: dietetyka

Podstawy dietetyki
dla studentów Wydziału Nauk Medycznych
II rok studia stacjonarne
kierunek: lekarski

Dietetyka
dla studentów Wydziału Nauk Medycznych
II rok studia stacjonarne i pomostowe
kierunek: pielęgniarstwo

Dietoterapia otyłości
dla studentów Wydziału Nauk Medycznych
II rok studia stacjonarne I stopnia
kierunek: dietetyka

Metodologia oceny sposobu żywienia
dla studentów Wydziału Nauk Medycznych
II rok studia stacjonarne I stopnia
kierunek: dietetyka

Metodologia oceny sposobu żywienia
dla studentów Wydziału Nauki o Żywności
III rok studia stacjonarne I stopnia
kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka
specjalność: żywienie człowieka

Podstawy dietetyki
dla studentów Wydziału Nauki o Żywności
III rok studia stacjonarne I stopnia
III i IV rok studia niestacjonarne I stopnia

kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka
specjalność: żywienie człowieka

Podstawy racjonalnego żywienia
dla studentów Wydziału Teologii
III rok studia stacjonarne i niestacjonarne I stopnia
kierunek: nauki o rodzinie