Podstawy żywienia człowieka dla studentów Wydziału Nauk Medycznych I rok studia stacjonarne kierunek: dietetyka |
Podstawy żywienia człowieka dla studentów Wydziału Nauki o Żywności II rok studia stacjonarne i niestacjonarne kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka |
Podstawy żywienia człowieka dla studentów Wydziału Nauki o Żywności II rok studia stacjonarne i niestacjonarne kierunek: inżynieria chemiczna i procesowa |
Podstawy żywienia człowieka dla studentów Wydziału Bioinżynierii Zwierząt II rok studia stacjonarne makrokierunek: bioinżynieria produkcji żywności |
Podstawy dietetyki dla studentów Wydziału Nauk Medycznych II rok studia stacjonarne kierunek: dietetyka |
Podstawy dietetyki dla studentów Wydziału Nauk Medycznych II rok studia stacjonarne kierunek: lekarski |
Dietetyka dla studentów Wydziału Nauk Medycznych II rok studia stacjonarne i pomostowe kierunek: pielęgniarstwo |
Dietoterapia otyłości dla studentów Wydziału Nauk Medycznych II rok studia stacjonarne I stopnia kierunek: dietetyka |
Metodologia oceny sposobu żywienia dla studentów Wydziału Nauk Medycznych II rok studia stacjonarne I stopnia kierunek: dietetyka |
Metodologia oceny sposobu żywienia dla studentów Wydziału Nauki o Żywności III rok studia stacjonarne I stopnia kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka specjalność: żywienie człowieka |
Podstawy dietetyki dla studentów Wydziału Nauki o Żywności III rok studia stacjonarne I stopnia III i IV rok studia niestacjonarne I stopnia kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka specjalność: żywienie człowieka |
Podstawy racjonalnego żywienia dla studentów Wydziału Teologii III rok studia stacjonarne i niestacjonarne I stopnia kierunek: nauki o rodzinie |