Opłaty i terminy

Opłaty i terminy

Zgłoszenie uczestnictwa w Konferencji: do 31 marca 2020 r.

Termin wnoszenia opłat: do 30 kwietnia 2020 r.

Termin przesyłania streszczeń artykułów: do 31 maja 2020 r.

Termin nadsyłania pełnych wersji artykułów: do 31 sierpnia 2020 r.

Wysokość opłat

Pełny koszt uczestnictwa w konferencji wynosi:
1 400 PLN
– dla członków PTIiTPS „SPOMASZ” i doktorantów,
1 450 PLN – dla pozostałych gości.

Opłata konferencyjna obejmuje udział w obradach, materiały konferencyjne, koszty wyżywienia i noclegów oraz imprez towarzyszących. Opłata nie zawiera kosztu druku artykułu w czasopiśmie naukowym. Równocześnie informujemy, że nie ma częściowej opłaty za niepełny udział w Konferencji.

Ze względu na elektroniczną formę rejestracji uczestników prosimy zwrócić szczególną uwagę na sposób wypełniania formularza zgłoszeniowego. Prosimy o rejestrację nie później niż do 31.03.2020 r. Jednocześnie pragniemy poinformować, że ze względu na ograniczoną liczbę miejsc (decyduje kolejność zgłoszeń) podany termin może ulec skróceniu.

Opłatę konferencyjną należy przekazać na konto:

Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego „SPOMASZ”
ul. Doświadczalna 44, 20-236 Lublin
Bank Pekao S.A. O/Lublin
29 1240 5497 1111 0000 5006 5671
z dopiskiem: BEMS 2020 + imię i nazwisko uczestnika
NIP 113 0282 925

pl_PL
en_GB pl_PL