Konsorcjum EnFoodLife
Uczestnicy projektu - konsorcjum w składzie:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy
w Bydgoszczy Uniwersytet Kazimierza Wielkiego
w Bydgoszczy Uniwersytet Mikołaja Kopernika
w Toruniu Instytut Żywności i Żywienia
im. prof. dr med. A. Szczygła w Warszawie Szkoła Główna Gospodarstwa
Wiejskiego w Warszawie Uniwersytet Przyrodniczy
we Wrocławiu Wojewódzki Szpital Specjalistyczny we Wrocławiu
(Ośrodek Badawczo-Rozwojowy) Instytut Genetyki i Hodowli
Zwierząt PAN w Jastrzębcu Instytut Agrofizyki PAN
im. B. Dobrzańskiego w Lublinie Państwowy Instytut
Weterynaryjny PIB w Puławach Instytut Uprawy, Nawożenia
i Gleboznawstwa PIB w Puławach Uniwersytet Medyczny
w Białymstoku Instytut Rybactwa Śródlądowego
im. S. Sakowicza w Olsztynie Olsztyński Park
Naukowo-Technologiczny Instytut Innowacji
Przemysłu Mleczarskiego
Sp. z o.o. w Mrągowie Instytut Rozrodu Zwierząt
i Badań Żywności PAN w Olsztynie